***" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


I ljuset av Karlavgnen

Där, i ljuset av Karlavagnen,
     mitt i Vintergatan,
såg jag dig
En bild utav ett ärrat ansikte,
     letade du efter tid och rum

Och

platsen för att överleva,
     mitt bland stjärnor och planeter
var nog en evighetens brygga
     att sitta och doppa tårna i
                    livet vid...




Fri vers av tarzan
Läst 528 gånger
Publicerad 2007-04-07 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tarzan
tarzan