Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall älska dina ögon

Jag vill känna den där huden
 och alla dofter utav dig
 jag vill hålla den där handen
 känna om du älskar mig...

Jag vill ha den där bekräftelsen
 och alla tack och klapp på kind
 jag vill hålla dig runt midjan
 hålla i nåt vid stark vind...

Jag vill plocka alla höstlöv
 och binda dig en krans
 jag ska köpa alla färger
 bjuda upp till lövad dans...

Jag vill lukta på ditt hår
 och sen smaka på din mun
 jag vill känna att jag älskar
 även när isen den är tunn...

Och om jag nånsin skulle tvivla
 eller inget veta alls
 så vill jag bara att du viskar
 viskar orden mot min hals...

Jag skall älska dina ögon
 och din underbara hud
 jag ska skriva ord på magen
 och förmedla mina bud...

I en mörk Novemberkväll
 med en silvermåne blott
 på promenad i stadens ljus
 med en dröm som jag ej nått...

I mina tankar finns du nog
 och mina drömmars andetag
 mina önskningar dom lever
 kanske blir det vi en dag...




Fri vers av tarzan
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-02 01:00



Bookmark and Share


    sunnanvind
Fantastiskt vacker text som får en att vilja stanna i varje rad och njuta..och återvända ..gång på gång!
2009-01-06

  Blåbäret
längtans rader som kryper in under huden...vansinnigt bra...ett givet bokmärke
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

tarzan
tarzan