Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ruttnande sarkasmers sällskap, motherfucker

med säkerhetsbältet fastspänt
tillåts jag vara turbulensen under dina vingar
tills jag tröttar ut mig
och du
är bara ytterligare ett slag under strumpebandet
du vänsterprasslar med ditt ego bakom min rygg
och jag bara fnittrar
honey
för en sekund tror du att jag bryr mig
när du snubblar över dina provisoriska förolämpningar
och översätter din ironi till braille
du får gärna kalla mig det svarta fåret i vargakläder
men du kan inte räkna med
att jag kommer somna in med dig
darling
jag kan hugga ner dig genom varje sekvens
av meningen med livet
som reducerats till det sista andetaget
när jag startar moshpit i dina öppna sår
stagedivar utan publik
dina händer kan ändå inte låta bli att fånga mig
och låter mina fingrar dansa tryckare runt din hals
tills du inte längre sprattlar
och livet passerar i schlager
älskling
jag ska nöta ut dig
som jag nöter ut mina ipodar
och porrdansa på dina förtvinande magrutor
tills du tappar luften
och blåser mina kinder torra
Im dancing for dollars, baby
and you aint getting any




Fri vers av Nymphette
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-08 12:25



Bookmark and Share


    mystikrytmik
wow

du är ÅTERIGEN bäst och jag tappar ÅTERIGEN andan och dessutom får jag ÅTERIGEN en under läsupplevelse! Så tack ÅTERIGEN!
2007-04-10

    Linton
Jag tappar nästan andan när jag läser den här texten . Undrar först om det är min hals som fingrarna dansar tryckare runt , men inser med blandade känslor att det inte är det .
Brutalt och otäckt vackert .
2007-04-09

  M.K. Jonsson
bra bra bra bra! tack för läsningen.
2007-04-08

  Katja-
Det här gillade jag skarpt!
Skrämmande på ett grymt bra sätt,

K.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Nymphette