Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi håller ihop

Bullarna är delade
men vi håller ihop

Det har varit regeringsbyte
blöjbyte
meningslösa ordväxlingar
djupa samtal

Luften har gått ur
men kärleken har hållit i

Likt en blomma
som knoppas varje vår,
med samma rötter


Ibland har vi varit utomlands
ofta har vi varit
inomlands

Vi träffades sommaren 1991
och gnistor slogs på krogen

Nu är det
2007
och

Bullarna är delade
men vi
håller ihop




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-04-09 09:40



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Gillar denna, mycket skön beskrivning av en relation och livets gång.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan