Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridå

Dra ner alla ridåer
stryk över alla ord
ryt åt dem att tystna
att magkänslan
är alldeles för stor

Ta klivet över vattnet
jag kan gå bredvid
rym bort från längtan
även fast jag saknat dig

Res upp din ryggrad
låt dem se dig gå
trots att din styrka
har vänt dig bortifrån

Dra mig ner i gräset
vi behöver ingen sömn
läs inga sagor
bara visa det du gömt

Jag vill bara ge dig
det jag tog
det någon viskade
för det var aldrig
känslorna som dog

Tystnad bakom ridåer
du druknar nog snart
förlamad av din längtan
och din ryggrad

Ser dig från gräset
jag ger allt om jag får
varje ord du stryker
kan ta oss härifrån





Fri vers av HannaBlyckert
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-04-09 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HannaBlyckert
HannaBlyckert