Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


.

....




Fri vers av Yvonne.Y
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-04-09 16:19



Bookmark and Share


  katharsis
S
E
H

sänd en hälsning...

sänder en hälsning och vill se mer av det du komponerat...

Från ett hjärta till ett annat

kram

Marcus
2007-04-23

  utstött
Ja, helt underbar!!
Varje del, varje rad, varje tanke bakom
orden är bara perfekt!
2007-04-09

    *Zenobia*
Ibland radar himlens stjärnor upp sig exakt så.....

Fascinerande......
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne.Y
Yvonne.Y

Senast publicerade
Prosa för arkitekten
.
* Se alla
Mina favoriter
eftermiddagsljuset