Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen söta kyssar för alltid

Det sägs att kärlek inte kan köpas
Jag tror att det stämmer

Men det kan alltid lånas
Det kan finnas till en stund
Ett litet tag

Men alla tusen söta kyssar
Något helt oersättligt
Inget är så underbart som att
Få vara nära den man tycker om
Få känna någons läppar mot sina egna

Snälla stanna
Låt mig få känna såhär för alltid
Låt mig få längta
Låt mig få sakna

Då vill jag bara ha mera
Jag vill aldrig att du går

Alla dessa tusen söta kyssar
Låt dem bestå




Övriga genrer av Jennifer
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-04-09 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin och vacker text!
Förälskelse är en speciell kännsla
och man vill att den aldrig tar slut!
2007-04-10

  Convolvulus
Bra text, söt med starka ord tillsammans med en sanning vi alla känner till.
Tummen upp!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer