Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovisshet och kaos

skatta dig lycklig du som vet
var du står
jag har bara ovisshet kvar
aldrig någon som säger var sakerna ligger
bara kaos i mitt inre rum




Fri vers av noemi nygard
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-10 12:58



Bookmark and Share


  KLANG
känner så väl igen fint poetat om detta:D
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard