Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
host...


(porr)filmöversättarens vardag VI

~~~


då ljudkvaliteten inte alltid
prioriteras i dessa filmer


förutsätter filmmakarna säkert
att publiken ändå mest bara

läser på läpparna




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 954 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-11 22:11



Bookmark and Share


  ordterroristen
komisk kärnklyvning =)
2007-05-08

  Hans w-art Westlund VIP
kul :)
2007-04-19

    Bodil Sandberg
Ja men självklart gör den det...hehehehehe....
2007-04-16

  stronza
underbar! där fick du verkligen till det..mycket kul. gillar också det där hostet i inledningen, kan riktigt höra det..
2007-04-12

  swimsus@gmail.com
men herrejösses...I bEG you pardon...
smart o underhållande dikt..
men jag har på känn att du redan förstått att
jag tyckte det med mitt tjatiga gnägg garv..
2007-04-12

  swimsus@gmail.com
he he he..
2007-04-12

  swimsus@gmail.com
he he he..
2007-04-12

  swimsus@gmail.com
he he he..
2007-04-12

  Maud Li
Slembandens svängningar lämnar nog tillräckligt våta avtryck....
2007-04-11

  Jan Linderoth
Det kan finas vissa hinder i vägen. Däremot är musiken fullständigt undermålig!( har jag hört berättas)
Klurigt och lurigt.
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan