Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa mig vägen

Led mig
Ta min hand och
visa mig vägen
Vägled mig

Låt mig få se
Visa mig

Jag är här
Jag följer med
om du tar min hand och
visra vägen
Om du vill vara här och vägleda mig




Övriga genrer av Jennifer
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-11 16:28



Bookmark and Share


  Jojo
Känner igen den uppriktiga vädjan här. Fint skrivet.
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer