Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annons på Tradera

Kan vi städa oss hela,
med Ajax mot allt som känns svart
Kan vi reparera oss hela,
nya skåpsluckor till köket
och hjärtats kammare
Kan vi promenera oss hela
snabbt och utan att titta över axeln
Shoppa oss hela
och nya
Sälja oss hela
Blocket
Tradera
Kan vi älska oss hela
eller åtminstone vara varandras
plåster, bandage och stödstrumpor

Eller varför kan vi inte bara fläka ut oss i varandras sår?
Hälla på Ajax så det svider, slå spikarna på tummarna och promenera i motvind utan stödstrumpor?
Vi kan väl auktionera bort varandras sorger på Blocket och Tradera
Se vems smärtor som är värda mest

Sen skrattar vi hela vägen till banken
Hela




Fri vers av Tina-sol
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-04-11 18:08



Bookmark and Share


    Ti-elina
Tankvärd text!
Lycka kan ju inte köpas för pengar, men för en kort stund kan man uppleva ett glädjerus då man köpt något. Fast är det den glädjen vi lever på?
Jag gillar din stil att skriva och kommer definitivt att läsa mera =)
2007-04-13

  Anders P VIP
vi behöver verkligen bli hela, vi stackars nutidsmänniskor, men vi lyckas varken genom konsumtion, följande av trender, spel eller annan typ av flykt. Jag tror människans överlevnadsstrategi är eget skapande. Intressanta tankar.
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol