Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktiga

Flyktigt,
så att du knappt rör min hud
men ändå bränns
Flyktigt,
där vi bara nästan landar
och bara nästan lyfter
Alla tankar
aldrig satta på pränt
där vi inledde med stor bokstav men aldrig kom till punkt
även om tanken var god
Det som blir hängande i luften,
outtalat
eller med svaren
flyktigt flyendes

För mig är flyktigt fast
försöker fånga den vibrerande hettan
i sommarens asfalt
Flyktigt är fjärilarnas påtagliga fladdrande
Vi är alla





Fri vers av Tina-sol
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-11 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol