Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är kvar där än

Hon flyger in i fönstret
och bryter nacken
då hon speglar sig själv
Och orden rispar åter
och igen
på en gammal gramofon
Hon är kvar där än
har aldrig hört
livet går vidare
mp3




Fri vers av Tina-sol
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-04-12 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol