Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramkalas

Jag behöver kramar.
Desperatly in need of them.
Speciellt nu.

På söndag blir det kramkalas, det har de lovat.
Ska passa på att sno åt mig några kramar imorgon också, om ingen misstycker.

Älskar kramar!




Övriga genrer av Tinkerbell
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-04-12 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinkerbell