Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför är kramar BRA!!!

Kramar = mysigt
Mysigt = härligt
Härligt = underbart
Underbart = BRA!!!




Övriga genrer av Tinkerbell
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-04-12 22:51



Bookmark and Share


    Autumngirl
Haha, så rätt!
2007-05-05

  Havsjungfrun
mmm..=)
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tinkerbell