Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bästa djur och naturprogram jag sett


Planet Earth



En ny torsdag
Nytt avsnitt
är som en lisa
för min själ

Att i 50 minuter
kunna flyta bort
och njuta av vackra vyer,
djur och natur.

Det är väl det som kallas input
eller för glädjekick
Det som min kurator
tycker jag ska ha mer av

Men ikväll blev det lite input
där i TV-soffan
med en kudde bak ryggen
och ett glas mineralvatten i handen




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 733 gånger
Publicerad 2007-04-13 00:40



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Absolut den bästa naturfilmen!!
2007-04-13

  Åsa Gustavsson VIP
Njutningar är som pärlor.
2007-04-13

    Maria Malm
Djur och natur programmen kan vara väldans fina, annars är det väl risk att TV blir lite \"output\" i stället.
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson