Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädkramare

Du var den första som jag talade med,
även om jag alltid gömde ansiktet i händerna
Och jag lät dig skingra fingrarna
skingra grenarna
Jag såg skogen
tidigare skymd
av alla förbannade träd

Och sedan blev jag trädkramare igen




Fri vers av Tina-sol
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-04-13 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol