Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Joker

Mina puppiller förstoras
när du gör din entrè

Mina lungor kräver mer syre
mina ögon förblindas

Det är omöjligt men ändå
möjligt

Livet drar sin joker




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 283 gånger
Publicerad 2004-02-01 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan