Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... det är aldrig som man tror...


Solkatt


Jag trodde... det kändes...
som en solkatt...

men...

det var... det är...
mitt innersta väsen...

som bländade... mig




Fri vers av AjBi
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-04-15 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi