Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landgång i toan


jag försöker skita
men jag behöver skriva poesi ibland med




Fri vers av Scalebag
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-04-16 17:04



Bookmark and Share


  Jer
道 , centralt inom kinesiska filosofin som kan tolkas som\"väg att följa\"... Oj, du skriv toa! :u)
2007-05-13

  Anna Nickolausson
det är inte lätt ´
din text ger en ett leende i alla fall
2007-04-23

    Lillemor
Läser som pendeln mellan
det ljuva o vårt helvete
som vi vill bli av med...
Tycker du har en alldeles
egen spännande stil.
Var rädd om den. Brösta
upp dig om det behövs.
2007-04-16

  Sanchez VIP
tror att någon har sagt det innan men du håller på att utveckla en helt ny genre, SteveLandoism hehe

och du verkar även behärska den minimalistiska SteveLandoismen
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag