Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr C - 3 april - slutet


Minnenas promenad

Jag gick i minnenas spår
och fann dig med en smäll.

 

Jag mindes allt från kyssar
på alla Kärleksbrunnar,
de fanns till för oss,
till alla lekplatser
som vi byggde vårt hem av.

 

Men sandslottet föll samman
och i dag hördes ljudet.

 

Jag spelade våra låtar,
saknade Winnerbäcks-känslan
och natten vi älskade hos mig
för du hade kondom då.

 

Efter ett tag slutade också det
och det blev till slut likaså med oss.

 

Jag älskar dig ändå gömt i hjärtat,
där ingen annan kan finna dig,
ibland drömmer jag
om dig och mig tillsammans,
precis som då
och vi är alldeles kärlekslyckliga.

 

Trots det är drömmen slut
och jag vet att jag aldrig
ska finna lycka hos dig igen.




Fri vers av Carin
Läst 658 gånger
Publicerad 2007-04-17 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin