Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att glömma bort hur man kysser den man älskar.

kan man glömma bort hur man kysser den man älskar?
inte för att passionen inte finns där längre utan för
att den omplacerats.
den där sugande känslan som gör att man kan hångla
nätterna igenom och få skavsår runt munnen.
man vill bara känna mer, undersöka mer, smaka mer
som tur så händer det ibland att man plötsligt minns
hur man gjorde.




Fri vers av noemi nygard
Läst 652 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 13:02



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
den här texten är en av mina
favoriter av dina texter
den är så fin

kram
2007-09-09

  Anna Malmberg
Otroligt bra. den här tyckte jag om
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard