Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Den mörkaste av känslor är känslan som inte finns,
den är fylld av tomhet, dysterhet, smärta och sorg

Sorgen som smärtar ändå i märgen, värker i själen
som sopar bort ansiktsfärgen och glädje

Ledan som vaknar när ögonen öppnas, mörkret
som anfaller när jag stiger ur min säng med min
tom själ

Jag en människa med en personlighet så unik och
ingen annan är jag lik

Vem är jag och varför?




Fri vers av Rebecca F
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-04-17 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebecca F
Rebecca F