Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man borde lära sig av sina misstag, men det kan finnas undantag


Det jag aldrig hade tänkt göra igen hände

Vad händer?
Jag har ingen koll....
Tar dagen som den kommer....
Fick reda på vad du kände för ett tag sedan...
Jag tänkte om, såg på dig med ett par nya ögon...
Du var en ny människa för mig...någon som kunde få mig glad, någon som fick mig glad.
Vi har känt varandra länge...
Jag trodde aldrig det skulle vara så här mellan oss...
Vi har antagligen trampat på några ömma tår på våran väg. Men de tårna var inte ett par tår som vi behövde vårda.
Sanningen dagades så fort vi hade fått VÅRAN kontakt!
Människor som vi båda litade på visade sig vara falska och lömska....
Sanningen som vi nu har funnit är värdefull...
Jag tänker vårda den, vårda oss....
Resten av världen kan dra något gammalt över sig...




Fri vers av Jiji80
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-04-19 07:48



Bookmark and Share


  KLANG
härlig läsning=)
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jiji80
Jiji80