Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tyngd på mina axlar.

smärtan i kärleken gör att den känns på riktigt.
det gör ont att vara sårbar.
det gör ont att våga älska.
det gör ännu mer ont att våga lita på någon.
att aldrig såra andra känns som ett ouppnåligt mål.
deras smärta sätter spår.
ställa krav känns fel.
får man ställa krav?
att vilja vara älskad.
är man bara älskad om man lider i tystnad?
har andra så mycket egna bekymmer
att man bara blir en börda.
jag vill inte addera bördan på min älskades skuldra.
jag vill bara inte vara ensam
om världens tyngd.




Fri vers av noemi nygard
Läst 724 gånger
Publicerad 2007-04-19 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard