Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför du måste passa vad du tänker.

din tanke styr vad du säger.
vad du säger styr vad du gör.
och din handling formar din personlighet.
en elak personlighet förstör dina relationer
och för att ha ett liv av kvalitet måste du
odla dina relationer.




Fri vers av noemi nygard
Läst 714 gånger
Publicerad 2007-04-19 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard