Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantastiska fantasier

Allting var färdigt och placerat,
härinne
inombords hos mig.
En grön hallvägg och ditt dyra porslin.
Rödvin någon lördag
högläsning i badkaret och bakgrundsmusiken på låg volym
En riktig vardag, riklig.
För ingen orkar med något mer
alla spel
ursäkta förlåt.
Fyfan vad vi är ärliga i vårat gemensamma badkar,håret
ruffsigt och vått .
samma gång,varje centimeter av ett badkar har jag fyllt
inombords, hos mig.




Övriga genrer av lisabeth
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-04-19 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth