Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid lika perfekt.

en bil körde över.
jag tänkte högt igen

vi satt på nedersta våningen, tyst.
det var liksom inte några problem i luften då.
vi ville bara ha det så, hemligt.
Du kände inte för att svara på mina frågor och jag lät det vara

inga problem för mig att vara perfekt i din närvaro, men ibland tärande
att inte kunna avslöja hemligheten med att tänka högt.
jag skötte mig utmärkt,inte jobbig,efterhängsen,lagomt glad och inte överspänd.




Övriga genrer av lisabeth
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-04-20 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth