Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakpåståenden å Värdesatser


...I din stilla kropp
försiggår en ond kamp,
minnen rusar tillbaka
om dina älskade,
dem du hävdar är det.
Minnen om glada dagar,
pussar på kinden
och stora ömma ord från hjärtat.
Din frånvaro är sedan länge ett faktum
men med din förlust är den total.
Du har levt ett liv, men ej det du önskade.
Du har levt ett liv som förstörde för andra.
de som som stod dig närmast.
Fel skara människor får du avgöra.
Dock ska du veta att
minnen hade stannat
om du hade gjort detsamma.






Fri vers av Bilo
Läst 659 gånger
Publicerad 2007-04-21 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bilo