Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar av silver

jag hade en ängel en gång. som alltid fanns vid min sida. tröstande. beskyddande.
min ängel var min styrka. mitt mod.
förlust.
förlusten av min ängel smärtade. rev och slet.
jag minns att jag skrek. mina lungor blödde.
rasande. förtvivlad. rädd. så fruktansvärt rädd.
ville krypa ihop i ett hörn. aldrig komma fram.
världen blev plötsligt så stor. så skrämmande. utan min ängel.
utan närheten och trösten.
otröstlig. ensam.
liten. svag. gråtande.
förlusten av min ängel gav mig ärr. som aldrig bleknar.
fastbrända minnen. som lyser av längtan.
längtan efter säkerhet. efter mod.
jag hittade en vän. som skulle rädda mig. trodde jag.
min vän svek.
som min ängel aldrig gjort.
skrämd. blind. av tårar och blod.
mörkret lade sig. som ett täcke. lugnande.
modet återvände. med styrka.
bladet blänkte i månljuset. stjärnorna kallade.
smekte.
ett djupt andetag. föralltid. det sista.
jag tittade upp mot den klart lysande stjärnan. min ängel.
kniven trängde in. öppnade. befriande.
jag log.
äntligen.




Fri vers av Petra G
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-04-21 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra G
Petra G