Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No one sees, no one know\'s!

Är det inte så det är?
När det kommer till kritan så ser vi bara det vi vill.
Det som ingen ser, det vet de inte av!
Mår någon dåligt blundar vi hellre för verkligheten,
vi lever i en fantasivärld istället där allt är bra.
För verkligheten är så mycket svårare att hantera
i en rosa bubbla kan alla vara \"lyckliga\".
Vi blundar för verkligheten i tron om att det är bäst så.
Men är det verkligen bättre?




Övriga genrer av Snubblaraldrig
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-04-21 22:47



Bookmark and Share


  Rozhan
Sanna ord som avspeglar stor verkligeht, bra skildrat gabbi
2007-05-12

  Sanchez VIP
absolut, det är så som du säger!
\"det man inte ser, finns inte\" så är det \"lättast\"

- du framför en bra tanke
2007-04-24

    Darknesses
Du slog hvudet rätt på spiken!
Precis så är det ju. Tragiskt nog.
Själv budet som du framför är mottaget och respekterat, Otroligt bra!!
2007-04-23

  Rozhan
Visst kan det känns så ibland, dina reflektioner är bekräfftade!
Eskapismen har väll aldrig varit större än nu, vi flyr allt mer o mer från verkligehten ju längre fram i tiden vi kommer!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig