Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar

vi pratar om att leva livet
fullt ut
jag menar att jag hatar en man
fullt ut.

den är starkare än kärlek

känslan.

jag känner allt mitt hat stråla ut genom min tankegång
in i hans lemmar, sakta.

säkert in i lemmarna och förgör varenda millimeter av hans äckliga inre.





Övriga genrer av lisabeth
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-22 12:26



Bookmark and Share


  Rozhan
Man måste kunna känna hat för att känna kärlek är ett ordpråk! Konstigt nog är de vi hatar även de som påverkar oss mest - fångar vårt sinne. Kort sagt de vi tycker mest om kan vi oxckså hata mest- bra reflekterat!
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth