Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oral arab (Fittan står i zenith)

spänd blank hud
kyckling reser ragg
spretar med klorna
från herpes till evigheten

mata nostrilerna med cous cous
hosta hårbollar med fränt stjärtslem
i kärnan

Svarta Madame från sin tredje orgasm
i ljuset av lokalvårdarens skurhinksrunk

Skyltdockornas klitoris rivs av
som sårskorpor när amasonerna
äntrar butikens lågprisavdelning

och du vet inget alls om vad orden betyder
På Rosengård brinner längtan efter mer
men här i vår förort andas förhuden förstämmelse
och det känns som en seger

Pizzan levereras till dörren
av din granne
svartjobb av en svart man med ludna händer
och munlädret fastnitat i mustaschen

Känn dig för innan du öppnar munnen
säger han när jag öppnar dörren
kvar ligger pizzan då vi tar svarttaxin till Toscana
Sting bjuder lutan
Vi tafsar friskt

Ta mig, ta mig, nu är jag hård som fan... igen








Fri vers av Scalebag
Läst 1087 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-22 18:26



Bookmark and Share


  Koloristen
Slask.
2022-09-26

  Larz Gustafsson VIP
En skymf
2022-09-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Esoteriskt konvulsivisk och erotomaniskt utbjudande prosa.
2022-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Vedervärdigt.
2022-09-26

  Wingardium LeviosA
Detta är du. Du i frigjord kaotisk associationsfeber....
2007-05-18

    KalleLager
Från Herpes till Evigheten! Vilken generationsroman! Bra dikt i övrigt!
2007-05-02

  .Pisces.
Du måste vara helt sjuk i huvet!!!


bara en fråga har du papper på det eller innte?
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag