Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dia Dylan

Zimmer Zimmer

Jag hyr ut mitt rum där jag aldrig spelar Dylan
Gardinerna var en gång mormors tvätt-trosor
de hon envisades med att använda då alla andra var smutsiga

Hon var mycket vacker och en dam med klass
men trosorna stank av Dylan
i hennes trånga tvättstuga där manglaren för evigt tystnat

Jag önskar Dylan kunde göra detsamma
och lämna världen åt sitt lugna öde
Låt mig få vakna en eftermiddag utan hans jävla försök till musik

Klassiker? My ass..

Att nöja sig med att lyssna på Bob Dylan
är som att luta sig tillbaka
och vara glad över att bo på en bruksort

Zimmer Zimmer Zimmerman






Fri vers av Scalebag
Läst 631 gånger
Publicerad 2007-04-22 18:34



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Den mannen kunde ju inte ens suga munspel!
Så va tusan skulle han i ditt rum att göra?
Vakna till Knockin on heavens door! Smaskig baksmälla!
2007-04-25

  PetraSally
ha ha - detta var ju klart kul! Jag ser här att jag äntligen har material att bilda den lilla anti-Dylanklubb som jag länge önskat göra, men saknat underlag för. Vi är inte många i denna tid som inte bryr sig om denne Gudom, och själv är jag helt ointresserad av det han gör. Men vissa saker blir man nästan totalt utfryst om man yppar.
2007-04-24

  Lena Renman
Kommenterar innehållet
du gillar att, rpovosera eller?
Hur som jag tycker rätt bra om Dyland och även min mormor..tyckte jag om..när hon levde.

För övrigt är du bra på ordval och att uttrcka vad du känner. Spelar ding ranne Dyland högt månne?

Lena
2007-04-24

  theperna
Inte det här heller
2007-04-23

  Mackan
varför denna antizimmerianska klagan?
2007-04-22

  Mackan
varför denna antizimmerianska klagan?
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag