Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De första 5 dagarna utan dig

Scarfarna som fortfarande doftar du,
så nära det pulserande livet
vid din hals

Du är borta
Ännu kan jag andas in dig




Fri vers av Tina-sol
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-04-22 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol