Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruna böner på Konsum

Stolt poserar de
vid butikerna rand
med en fjäder i bajshålet
det är ett uppdrag utan tro
men någon måste ju andas
åt de inkassokastrerade




Fri vers av Scalebag
Läst 615 gånger
Publicerad 2007-04-23 08:34



Bookmark and Share


    Rieke
Säg det där en gång till.
Jag hade hjärnan full.
2007-04-28

  Lena Renman
Hej
ja just det
Lena
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag