Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skam

precis innanför min bleka hud

kryper det

och jag är lika medveten som du


vad har vi gjort?.




Övriga genrer av lisabeth
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-04-23 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth