Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad smärta egentligen är!.

Smärta är inte när det gör känns när någon klappar till en,
smärta är inte när man sticker sig på en nål.
Smärta är inte när man syr sig själv genom fingret med en symaskin,
smärta är inte när man råkar skära sig på ett vitt papper som färgas rött.

Smärta är när någon nära dör,
smärta är när ens älskade telefon försvinner.
Smärta är när det hugger i hjärtat,
smärta är när någon försvinner.
Smärta är att döda.


Många tror att dom känner smärta.

Det dom känner är känsel

Riktig smärta


finns bara i hjärtan.




Fri vers av BeasFantastiskaNoveller
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-23 20:18



Bookmark and Share


  SaGaN
Asså BOB!
Hur kan du skriva så bra?
Det är helt OTROLIGT!
2007-04-27

  ettjag
your so right !
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller