Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hasp



Återigen
fångar sagan
oss

Utbrända askungar i ett torn av sten
Guldfiskar i en kinesisk skål
Matade med färger
Upprepade i ett mönster av repriser

Vill vi servera mästaren det




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-04-23 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP