Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela din gåva med världen

du kom till mig i ett flöde av synkronicitet
jag lät mig beröras
du är en ängel som jag hoppas ska finnas i många hem
du som öppnar upp för dialog och pratstunder
runt liv, död och liv efter liv
på ett innerligt och varmt sätt
du ser och upplever
ett självklart samband
mellan kropp, psyke, själ och natur
kanske kan du hjälpa andra
att se lite ljusare på det som hänt
eller som så småningom kommer att hända
med någon de älskar




Fri vers av utstött
Läst 678 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-24 01:58



Bookmark and Share


  Kameleont
Underbar text med skön rytm. Man kan nästa känna närvaron av ängeln i din text. *tycker om*. Kram
2007-05-05

  Bissen
Du skriver mkt vackert och klokt!
2007-05-04

  poemthing
Oh =) Vad vackert!! Till mig säger denna dikt: Hjälpande hand? Ja tack.
// Ida
2007-05-02

  DanSan
***************************

En underbart skönklingande dikt
med så mycket värme och ljus
att det känns ända in i hjärtat

En mycket vacker och läsvärd dikt
mera av den här varan skulle jag
vilja se och få läsa . . .

*BOKMÄRKE och APPLÅD*

**************************
2007-04-29

  Maria Malmgren
vackert..., kolla gärna in mina nya texter.)glöm inte kommentera!
2007-04-25

  lisabeth
underbart,jag känner värme när jag läser dessa rader.
2007-04-24

  jimmy welleby
Stunder som den du beskriver är få, och kanske även få förunnat att få uppleva. Jag var lycklig nog en gång. Kanske är det stunden, människan eller säsongen som uppmanar till det du beskriver. Vad vet jag? Det väcker förundran hur som helst och jag sällar mig till skaran gillare av denna tänkvärda text.
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

utstött
utstött