Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Framfördes på gamla fängelset på \"Noisebath\" 2005 tillsammans med Daniel Lund och Oscar Elfstrand.


Raderna av föruttnelse

Raderna av förruttnelse
tar aldrig slut
söndervittrade vener
fyller rummen
med
förmultnade avklädda
kroppar
trasiga till benen
ligger de i
förvridna ställningar
för världen att beskåda
genom grindar av glasrutor och
galler
erotiska riter
avspeglas i stela
ansikten, fastetsade
på fotografier tagna
av andra än oss
sekunder som fastnat
för att bevara
raderna av förruttnelse.




Fri vers av Sofia Kurkinen
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-04-24 09:05



Bookmark and Share


  Zandra
Metal! =P
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Kurkinen