Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Urladdning, sa någon.


Begär

Naken, avskalad ensamhet slingrar sina
taniga armar runt mig.
Viskar och väser sexuella betryggelser
för att önska och begära en stund av total
avnjutning.
Erotik för den passionerade,
endast för att väcka mig och visa upp den
verklighet vi flytt för
lust
och avvänjningsinstitut.

[-Du är för fäst vid mig, fastklibbad, går inte bort!]

Visar enkelhetens sköna intrång,
för sådant vi varit för rädda för att se.
Begär vi tillber för att klara av tarmvändningsattacker på älvor vi vräkt ur oss.
Du.




Fri vers av Sofia Kurkinen
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-04-24 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Kurkinen