Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofta liksom

Ofta kunde jag lämna dig
kleta din slemmiga existens på varenda vägg
sent omsider skulle du förstå
att allting som var endast fanns utombords

Dina naglar känns på hennes hud
och hon gäspar när du gör \"det\"
fast du lyssnar på Dylan och tror att livet är coolt
men dina solglasögon luktar sjuk avföring

Grannen ligger död sedan tre månader tillbaka
du har sett hans kalsonger på din tapet
efter det trodde du på änglar och spelade trumpet
när jordgubbskrämen till frukosten smakade surt

Aldrig möter dig i dörren och slickar din ryggrad brun
Kanske ser dig aldrig mer
Någonsin ropar på dig i mörka nätter
och för evigt kryper under din hud

Ät skit, ditt helvete







Fri vers av Scalebag
Läst 667 gånger
Publicerad 2007-04-25 00:05



Bookmark and Share


    Rieke
Ärligt talat: du verkar vara mentalt någonting...
Och om du INTE är det, ja, då får du applåder för att du har lyckats skriva någonting så skevt.
Du vet; det är fan inte lätt att verka svår.
Nice.
2007-04-28

    BetweenTheLines
här var spikraka rör!

är ingen betygsnisse men
starkt och braskrivet!

gillar speciellt sista versen och slutraden
2007-04-25

  Jan Linderoth
Att bli avspisad så snyggt borde vara som att vara statist i ett grekiskt drama! Snyggt, skitsnyggt! Ringde han sen?
2007-04-25

  Sanchez VIP
jag gillar den här, alltför ofta liksom, hatkärlek
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag