Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra nyskrivna kortisar.

En muntergök som skriver vers
kan visa sig en riktig pärs
om han druckit två, tre bärs.

----------------------

Världen är full utav ränker
och lister.
Allt för att människan har
sina brister.

-----------------------

Månen vandrar sin tysta ban,
i detta ger väl de flesta fan.
Den har inte längre så många fans,
det finns väl en orsak till detta nånstans.

------------------------

Om våren så sprirar det blommor och blader,
på bibblan står böckerna prydligt i rader.
Orden i dessa kan vara charader,
och stundom så är de om blommor och blader.




Fri vers av Stig-Erik Eriksson
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-25 08:03



Bookmark and Share


    Maria Malm
Gillar tredje och fjärde mest. Vad det gäller den tredje, så har väl inte människor tid att njuta av månens sken så mycket..själv gillar jag dock månens sken. Vad det gäller böckerna på bibblan, så kan de innehålla vad som helst..
2007-05-15

  Madjori
Första och andra ....Det ska Gudarna veta att det kan vara så...
Tredje... Han är iallafall min mystiska fans och min trogna vän...
Fjärde...Visst står dom där i rader och gör säkert mången glader...
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Erik Eriksson
Stig-Erik Eriksson

Mina favoriter
Plåga