Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärlekhistoria

Avtrubbade sinnen efter alla turer
det enda som förväntas av dig är

lite kärlek

Sena nätter med rödflammigt bröst
ett omfamnande av fantasier
fuktiga lakan torkas av två kroppars värme

Men åtrån seglar iväg
på öppet hav av känslostormar
tomheten blir obeskrivlig
trota allt doftar min hud fortfarande av din
och uttryck jag använder är många från ditt ordförråd

Inget av saknad
bara ett eko från en annan tid
ett sätt att förhålla sig
du har smittat mig med längtan efter något nytt




Övriga genrer av lisabeth
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-04-25 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth