Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill du dö med din mö, eller vill du ha mig vid din sida?


vårt minne

Älskling vill du dö
med din mö?
Eller vill du ha mig vid din sida,
jag kan få dig att sluta lida
Du kommer någon dag att försvinna
I en djup och sorgsen dimma
Det gör alla ska du se
Men man kan ju alltid be
Jag hoppas på ett bättre sen
Än vad jag någonsin kommer förstå ordet Män
Trippa på tå, din tid är inne
Farväl och adjö.
Jag bevarar vårt minne.




Fri vers av bekant
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-04-25 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bekant
bekant