Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek kan ge stora sår


hur mycket någon kan betyda

jag har fått nog av allt det här
allt på grund av att jag blev kär
mitt hjärta sa att den rätta va du
kärleken e blind och det inser jag nu
jag sket i vad mina vänner trodde och sa
massa rykten men ja ringde dig ändå varje da
nu förstår jag att dom bara menade väl
jag gav dig allt, till och med min själ
jag älskade dig så mycket att jag sket i allt annat
mitt hjärta var så beroende av dig att det nu har stannat
nu har jag varken själ eller hjärta kvar
varför ska kärlek göra så ont, ge mig ett svar
du tog verkligen allt jag ägde, hela mitt liv
med tårarna rinnande så tar jag upp min kniv
nu orkar jag inte mer, du va faktiskt mitt allt
låter knivbladet skära, och allt blir kallt




Fri vers av bekant
Läst 445 gånger
Publicerad 2007-05-13 10:41



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Skrämmande sorgsen men otroligt bra skrivet! Tack
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

bekant
bekant