Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plocka hallon med tårna

Jag vill plocka hallon med tårna
fästa med fliselin på min gummistövel
kamma din pung med dammsugarmunstycket
och suga av dig tills ollonet lossnar
då ska jag fästa det med på min stövel
bära den på huvudet som en basker
och vråla texter från \'Around the World in a Day\'




Fri vers av Scalebag
Läst 651 gånger
Publicerad 2007-04-25 23:23



Bookmark and Share


    KalleLager
Den baskern skulle jag vilja se på stan någon gång...
2007-05-02

  Svante
Aj! Det där gjorde ont!
2007-04-29

    Rieke
Ha ha!
Är det meningen att man ska bli chockerad?
Det blev jag.
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag