Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbara känsla

utanför min bubbla pågår ett liv utan mig
det finns människor som inte vet vem jag är
några vet hur jag ser ut
andra skiter fullständigt i mig
och jag i dem

jag har glömt många människor
de flesta med vilja
hat är ingen svår sak
människan gör känslor komplicerade
vetskapen om att ingen hör hur jag hånar inombords är underbar




Övriga genrer av lisabeth
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-04-26 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth