Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen hemma

hon lämnar

nästan aldrig

lägenheten

för det

känns

alldeles för tomt

att komma hem

och du

inte är

där




Fri vers av Sandra Petersson
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-26 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Petersson